Projectinrichting

Kantoren
Voor kantoren maakt Braamhorst Interieurs o.a. flexwerkplekken wat tegenwoordig de trend is. Braamhorst Interieurs streeft altijd naar (multi)functionelere, goed instelbare en bovendien ergonomische werkplekken die voldoen aan de ARBO voorwaarden. Ook maakt Braamhorst Interieurs voor kantoorcomplexen alle overige denkbare interieurs zoals, pantry's, postkasten, brandslanghaspelkasten, wandbekledingen, copyunits maar ook de inrichting voor de bedrijfskantines, directiekantoren en vergaderzalen is Braamhorst Interieurs een uitstekende partij.

Scholen
Inmiddels heeft Braamhorst Interieurs vele scholen, bibliotheken, mediatheken en kantines voorzien van een (her)inrichting. Meestal modern doch tijdloos, gebruiksvriendelijk en bestand tegen een stootje. Eisen waar de producten van Braamhorst Interieurs probleemloos aan voldoen.

Overheid
In de overheidssector heeft Braamhorst Interieurs al menig project opgeleverd. Uiteenlopend van vergaderzalen tot servicedesks met wachtruimten of grote werkvloeren. Met oog voor detail, functie en ergonomie bouwt Braamhorst Interieurs meubelen/interieurs die bestand zijn tegen intensief gebruik.

Gezondheidszorg
Ook in de zorgsector bouwt Braamhorst Interieurs multifunctionele inrichtingen waar zowel het personeel als patiënten en bezoekers zich in thuis voelen. Van balies en wachtruimten tot behandelkamers. Voor servicegericht en doeltreffende interieurs.