Maatwerk en ontwerp

Hoe gaat dit in z’n werk?

Het resultaat moet altijd een interieur zijn dat aan al uw wensen voldoet, het wordt immers speciaal voor u gemaakt. Om samen tot uw meest ideale interieuroplossing te komen, werken wij via een stappenplan.

 1. Inventarisatie van uw wensen
  In het eerste gesprek luisteren we goed naar uw specifieke wensen en eisen van het meubel of het interieur. Een bouwkundige tekening, sfeerplaatjes en een budget zijn zeer welkom bij de eerste bespreking. Uiteraard werken we ook aan de hand van ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf.
  Ook voor turn-key projecten inclusief vloerafwerking en bouwkundig-, installatie- en schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 2. Ontwerp en offerte
  Op basis van gemaakte afspraken maken wij een 3D presentatie voorzien van een offerte of prijsindicatie. We zorgen ervoor dat de prijs en de kwaliteit in balans blijven.

 3. De punten op de i
  We bespreken de gespecificeerde prijsopgave en het ontwerp met de opdrachtgever. Vervolgens toetsen we of deze nog voor verbetering vatbaar zijn.

 4. Goedkeuring
  Het ontwerp en een gespecificeerde prijsopgave zijn de basis voor een soepel lopend project en voorkomt verrassingen. Deze worden daarom door beide partijen goedgekeurd.

 5. Werkvoorbereiding
  Zodra alle gegevens bekend zijn, begint de werkvoorbereider met uw project. Hij meet in, werkt alles technisch uit, bestelt de benodigde materialen en begeleidt de productie verder. Dankzij onze manier van werkvoorbereiding zijn wij in staat om eventuele knelpunten voor aanvang van de productie op te lossen. Hiervoor moeten wel alle details in een vroeg stadium bekend zijn.

 6. Productie
  Als alle materialen binnen zijn, starten we met het productieproces. Hierbij maken we gebruik van de combinatie van vakmensen en een zeer uitgebreid machinepark. Indien er lakwerk aan uw meubel zit, spuiten we dit in onze eigen spuiterij.

 7. Monteren ter plaatse
  Onze eigen ervaren vakmensen dragen er zorg voor dat uw interieur met een minimum aan overlast en volgens afspraak geplaatst wordt.

 8. Klanttevredenheid
  Meer dan 80% van onze opdrachten komt voort uit bestaande relaties. Na afloop van het project horen wij dan ook graag uw mening over onze geleverde prestatie, zodat als er verbeterpunten mochten zijn, we dit weer mee kunnen nemen naar ons volgende project.